Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Borg 2019 20 Button

Kwaliteit

De instellingen van De Borg werken structureel aan verbetering van de kwaliteit van de behandeling.  Jaarlijks wordt door de instellingen van De Borg aan instanties, verzekeraars, overheden etc. op meerdere manieren verantwoording afgelegd via landelijk afgesproken kwaliteitsinstrumenten.

Sinds 2015 zijn de Borginstellingen actief bezig met het inrichten van een eigen Kwaliteitsnetwerk. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van het door het EFP ontwikkelde kwaliteitssysteem, gebaseerd op een Engelse methode, waarbij professionals zelf, met de patiënt als partner, het initiatief nemen om bij elkaar in de keuken te kijken om met elkaar het antwoord te zoeken op de volgende vragen: wat verstaan we onder kwaliteit? Wat is onze kracht (parel) en waar ligt onze uitdaging (oester)?

In 2015 heeft het EFP een KennisNetwerk Applicatie gelanceerd: KNAPP. Het is een afgeschermde omgeving voor mensen werkzaam in de forensische zorgsector. Hier kunnen professionals uit het hele land per project of onderzoek met elkaar kennisdelen, samenwerken, vragen stellen én beantwoorden. 

Meer hierover vindt u in het hoofdmenu Kwaliteit of door op de links op deze pagina te klikken.

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405